بیماری خود ایمنی درمان میشود No Further a Mystery
بیماری خود ایمنی درمان میشود No Further a Mystery
Blog Article
آگونیستهای دوپامین ۲: این آگونیستها گلوکز خون را بعد از غذا کاهش میدهند. از آگونیستهای دوپامین میتوان به بروموکریپتین اشاره کرد.
افت فشار خون بعد از غذاخوردن در بین افراد مسن، خصوصاً آنهایی که فشار خون بالا، دیابت یا بیماری پارکینسون دارند، رایجتر است.
ایمنی انفعالی برای مصونیت کودک نسبت به برخی از عفونتها در سالهای اولیه زندگی ایجاد میشود. گاهی برای تقویت مکانیسم دفاعی بدن آنتیبادیهای سنتزی به صورت داروی تزریقی به بدن وارد میشوند. در این حالت نیز ایمنی به شکل انفعالی به وجود میآید.
اگر فرد علائم آنافیلاکسی را نشان داد، هر کسی که همراه او است باید فوراً برای کنترل علائم او اقدام کند.
لنفوسیتهای T سلولهای تخصصی هستند که شامل دو نوع کاملا متمایز میشوند:
علل فشار خون پایین ممکن است متنوع باشند و به صورت موقتی یا دائمی بروز کند. برخی از علل اصلی فشار خون پایین شامل تغذیه نامناسب، خونریزی، خواب کم، مصرف دارو، بیماریهای مرتبط با قلب و عروق، عوامل محیطی و روانی و غیره باشد.
چه عوامل دیگری می توانند به طور بالقوه باعث ایجاد بیماری خودایمنی شوند؟
تشخیص دیابت نوع ۱ میتواند دلهرهآور باشد. با این حال بسیاری از افراد این بیماری را به خوبی مدیریت میکنند و از علائم و عوارض شدید آن جلوگیری میکنند.
گاهی اوقات فشار خون پس از صرف غذا کاهش پیدا میکند، زیرا رودهها به حجم خون بالایی برای هضم غذا نیاز دارند.
به عنوان مثال، اگر سیستم ایمنی بدن با یک باکتری، ویروس یا انگل با یک عامل درمان مریضی خود ایمنی بیماریزا روبرو شود، به اصطلاح پاسخ ایمنی ایجاد میکند.
هرگونه نشر ، بازتولید یا بازنشر تمام یا بخشی از محتوای سایت بازده بدون کسب مجوز، غیرقانونی است و تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
آنتیبیوتیکها برای از بین بردن یا غیرفعال کردن باکتریهای خاص تولید شدهاند. این بدان معنی است که یک آنتیبیوتیک که برای عفونت پوستی به کار میرود، ممکن است برای درمان اسهال ناشی از باکتریها تاثیری نداشته باشد. استفاده از آنتیبیوتیکها برای عفونتهای ویروسی یا استفاده از آنتیبیوتیک اشتباه برای درمان عفونت باکتریایی میتواند به باکتریها کمک کند تا در برابر آنتیبیوتیک مقاوم شوند.
دیابت: انواع، علائم، عوارض، درمان قطعی بیماری دیابت با طب سنتی / دیابت عصبی
گلبولهای سفید درون بدن در مکانهای مختلفی ذخیره میشوند که به آنها ارگانهای لنفاوی گفته میشود. از جمله این ارگانهای لنفاوی میتوان به موارد زیر اشاره کرد: